Peste 120 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Astra Giurgiu și F.C.S.B.

Cele două echipe vor juca pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu, duminică, 17 martie, începând cu ora 20.30.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a partidei pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 19.00 prin locurile special amenajate, astfel:

–  pentru suporterii (galeria) echipei Astra – Aleea Fabrica de Zahăr;

–  pentru suporterii (galeria) echipei F.C.S.B. – Aleea Plantelor;

–  pentru ceilalți spectatori:

Tribuna I – str. Chauncey Hardy;

Tribuna a II-a:  Aleea Fabrica de Zahăr;

Peluză:  Aleea Fabrica de Zahăr.

Clubul organizator a pus  în vânzare 5.000 de bilete.

Ca la fiecare meci de fotbal, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porților de acces, să dovedească permanent o atitudine civilizată și să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică.

Precizăm că intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheți, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

În această misiune jandarmii sunt sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Direcției Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al Județului Giurgiu și stewarzi.

Articolul precedentO femeie din Iran a încercat să treacă fraudulos frontiera
Articolul următorApa din aparatele de cafea, infectată? Protecția consumatorilor a deschis o anchetă