13 agenți de poliție au fost avansați în urma promovării concursului de trecere directă în corpul ofițerilor desfășurat în luna ianuarie a.c. în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Luni, 15 martie a.c., la sediul I.P.J. Giurgiu, în prezența conducerii inspectoratului și reprezentanților structurii de resurse umane, s-a desfășurat ceremonia acordării gradului de ofițer și depunerii jurământului de către 13 polițiști care au promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor.

Cu această ocazie șeful inspectoratului a dat citire ordinelor de avansare în vederea trecerii în corpul ofițerilor, prilej cu care a înmânat gradele profesionale noilor ofițeri.

Ce 13 ofițeri își vor desfășura începând de astăzi activitatea  în cadrul structurilor de investigații criminale (6 polițiști), investigarea criminalității economice (2 polițiști), ordine publică (2 polițiști), siguranță școlară (2 polițiști) și poliție rutieră (1 polițist).

Conducerea inspectoratului a transmis felicitări polițiștilor prezenți pentru activitatea profesională desfășurată, efortul depus, rezultatele obținute și profesionalismul dovedit în calitate de agenți de poliție, precizând faptul că promovarea examenului și avansarea în corpul ofițerilor aduce o altă provocare și impune o creștere a responsabilității în noua etapă a carierei acestora.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentBilanț coronavirus: 2.972 de cazuri noi și 82 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorCHECK-IN. Card cu cip, în loc de buletinul clasic