Sute de forțe de ordine participă, în această dimineața, la 20 de percheziții în zona Șoseaua Petricani, în legătură cu crima ce a avut loc duminică seara în Piața Constituției.

Polițiștii vor să-l ridice pe cel sau cei care l-au ucis pe bărbat în confruntarea dintre două clanuri ce s-a desfășurat chiar în fața Palatului Parlamentului.

Zona Petricani este împânzită de forțe de ordine. Cel puțin 20 de persoane vor fi duse la audieri.

Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împușcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite.

Din primele informații se pare că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între grupări de proxeneți care ar fi exploatat sexual aceeași femeie, iar confruntarea ar fi pornit din cauza unei datorii mai vechi pe care cele două clanuri o aveau.

Au avut loc peste 20 de audieri săptămâna aceasta. Cei care au dat declarații au susținut că a fost aleasă zona Pieței Constituției pentru că, fiind o zonă publică și aglomerată, s-a sperat să nu se ajungă la violențe.

Anchetatorii au găsit însă un adevărat arsenal cu care ar fi venit agresorii la întâlnire. Într-o mașină a fost găsită chiar și o coadă de sapă.

Cauza are ca obiect infracţiunile de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, privind evenimentele produse în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în seara de 29 septembrie 2019, persoana decedată fiind din localitatea Oinacu, judeţul Giurgiu.

 

Detalii pe site: http://www.giurgiuveanul.ro/stiri/21-de-mandate-de-perchezitie-domiciliara-politia-il-cauta-si-pe-cel-care-omorat-giurgiuvean-in-piata-constitutiei/#ixzz61MoPaOTP

Articolul precedentCercetat după ce i-a sustras un telefon unui copil de nouă ani
Articolul următorBunuri contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni