Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu scoate la concurs 21 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile secretariat, documente clasificate și arhivă, financiar, comunicații și informatică, ordine publică, reținere și arestare preventivă, cazier,  pregătire profesională și logistică.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs&page=1

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentGiurgiuvean implicat într-un accident rutier, depistat sub influența drogurilor și cu permisul suspendat
Articolul următorSONDAJ INSOMAR: Piatra de gâtul premierului Cîțu – ce rol joacă, de fapt, Serviciile în alegerea președintelui PNL?