Direcția Regională a Poliției de Frontieră Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că în data de 11.08.2018, în jurul orei 15.00, vor tranzita frontiera româno-bulgară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu – Ruse, un număr de 250 de autoturisme, înmatriculate în Franța, acestea participând la marșul rutier organizat de Asociația Auto EUROP.RAID.

În acest sens, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, împreună cu autoritățile de frontieră bulgare, a dispus  o serie de măsuri  în zona de competență a PTF Giurgiu – Ruse în vederea desfășurării în bune condiții a evenimentului, cu respectarea regimului juridic al frontierei de stat, precum și desfășurarea cu operativitate a formalităților de frontieră.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Articolul precedentCorpul de control al Ministerului Justiţiei a ajuns la Penitenciarul Giurgiu. Ce au vrut să ştie inspectorii
Articolul următor„Drumul Dunării Randonneur” va trece mâine pe la Giurgiu