Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, ieri, un cetățean bulgar care a încercat să introducă ilegal în țară 30.000 de comprimate care conţineau o substanță anabolizantă, fără a deţine autorizaţiile necesare.

Acesta s-a prezentat pe sensul de intrare în țară,la volanul unui autocamion care efectua un transport de coletărie din Bulgaria, pentru România.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al autocamionului, 1.000 de cutii, inscripționate Zymoplex, care conţineau în total 30.000 de comprimate, ce aveau ca substanță activă Tamoxifen, aceasta aflându-se pe lista substanțelor anabolizante cu grad mare de risc. La control, şoferul autocamionului nu a putut prezenta autorizaţii emise de autorităţile competente pentru transportul unor astfel de bunuri.

Produsele farmaceutice, a căror valoare se ridică la suma de 23.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul autocamionului a fost sancționat contravențional.

Articolul precedentTentativă de jaf cu explozibil la o bancă din Bolintin Vale
Articolul următorSezonul anvelopelor a început timid. Vremea caldă îi ține pe șoferi departe de vulcanizări