Peste 300 de litri de băuturi alcoolice și 9 kg. de cafea au fost confiscate de polițiștii giurgiuveni de la un bărbat care le transporta fără documente de proveniență și însoțire.

Vineri 8 februarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și  Secției nr. 7 Poliție Rurală au desfășurat în comuna Băneasa, județul Giurgiu, o acțiune specifică pe linia verificării legalității modului de desfășurare a activităților de comerț.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificată o autoutilitară, în care se aflau doi bărbați, în vârstă de 48 ani, respectiv 37 ani, ambii din Giurgiu, care, în calitate de șofer și agent de vânzări ai unei societăți comerciale, nu au putut prezenta documente de proveniență și însoțire legale a bunurilor transportate, respectiv băuturi alcoolice și cafea, ce aparțineau unei societăți comerciale din Giurgiu.

În cauză s-a întocmit proces-verbal de sancționare contravențională conform prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și s-a dispus confiscarea bunurilor identificate în mijlocul de transport, respectiv 9,45 kg. cafea și 305,30 litri băuturi alcoolice distilate.

Articolul precedent4.000 de fiole anabolizante descoperite de polițiștii din Giurgiu
Articolul următorPetra Ochișor, detașată la conducerea Direcției Agricole Gorj