Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit în bagajele personale a două persoane, 416 grame bijuterii din metal alb, susceptibile a fi din argint, pe care acestea au încercat să le introducă ilegal în țară.

În ultimele 48 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar  aparținând unei firme de transport internațional de persoane.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale a două femei, ambele din România, cantitatea totală de 416 grame de bijuterii din metal de culoare albă, presupus a fi argint, pe care acestea au încercat să le introducă ilegal în țară.

La verificări, s-a stabilit că persoanele în cauză nu deţineau documente de proveninţă şi autorizaţie de operaţiuni cu metale preţioase. De asemenea, acestea au declarat că au cumpărat bijuteriile din Istanbul, contra sumei de 569 euro și intenționau să le ofere cadou rudelor și prietenilor.

Întreaga cantitate de bijuterii, în valoare totală de aproximativ 2.899 lei, a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor urmând a fi predată către Trezoreria Municipiului București în vederea expertizării, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentUn autoturism s-a răsturnat pe DN 5. Șoferul a fost rănit
Articolul următorRezultatele Simulare Bac 2019, la Giurgiu. Notele la clasa a XI-a și a XII-a