După o lungă perioadă de pregătire și emoții, 7 tineri din Giurgiu au fost admiși în instituțiile de învățământ în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române.

Dintre aceștia, 2 vor urma cursurile Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București – Arma Jandarmi, iar 5 ale Școlii Militare de Subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Aceștia au avut de trecut probe eliminatorii (examinarea medicală și verificarea aptitudinilor fizice), iar apoi le-au fost testate cunoștințele teoretice: limba română, o limbă străină și istorie pentru viitorii ofițeri, limba română și o limbă străină, la alegere pentru subofițeri.

În urma acțiunilor organizate la nivelul municipiului și județului Giurgiu, la această sesiune au fost înscriși 14 tineri pentru Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București și 40 pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și “Petru Rareș” Fălticeni.

Atât cei care nu au fost admiși până acum, cât și cei care sunt interesați de o carieră în Jandarmeria Română se vor putea înscrie din luna octombrie la  sesiunea de admitere organizată în luna ianuarie 2019 la  școlile militare de subofițeri din Drăgășani și Fălticeni.

Articolul precedentCe a căutat un lider al PSD Giurgiu în biroul lui Dragnea
Articolul următorLocuri de muncă vacante pentru şomerii giurgiuveni. Iată ce se caută!