Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Giurgiu a fost identificat de polițiști, după ce a furat bani de la mai multe persoane vârstnice, din municipiul Giurgiu.

La sfârșitul anului 2018, începutul anului 2019, mai multe persoane vârstnice au fost victime ale unor infracțiuni de furt din genți sau buzunare, acestea fiind acostate în zona piețelor sau stațiilor de autobuz.

În data de 3 octombrie 2018, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie de 80 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din poșetă, portofelul în care se aflau actele și 80 de lei.

Echipa operativă din cadrul B.I.C. a constatat că în timp ce bătrâna se afla într-o stație de autobuz din Piața Centrală din municipiul Giurgiu, o persoană necunoscută s-a așezat pe bancă lângă bagajul acesteia, iar din poșetă i-a sustras portofelul.

La sfârșitul lunii octombrie, o femeie de 71 ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, s-a deplasat la Piața Centrală a municipiului Giurgiu, iar persoane necunoscute i-au sustras din geanta de umăr, un portofel în interiorul căruia se aflau 400 de lei și actele acesteia.

Pe 14 ianuarie 2019, un bărbat de 61 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce se afla în Piața Centrală din municipiul Giurgiu, o persoană necunoscută i-a sustras suma de 1.100 lei, dintr-un buzunar al gecii.

Astfel, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii giurgiuveni, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Giurgiu.

Ieri, în urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Articolul precedentArme, muniție și butelii cu gaz comprimat, găsite în locuința unui bărbat
Articolul următorGiurgiuveancă cercetată pentru delapidare și fals în înscrisuri