Un bărbat este cercetat de polițiștii giurgiuveni, după ce a pătruns de mai multe ori în incinta unui depozit al unei societăți comerciale, de unde a sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice.

Duminică, 17 martie, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni, au fost sesizați prin plângere scrisă, de către o femeie, din comuna Singureni, județul Giurgiu, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în noaptea de 16/17 martie 2019, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta depozitului societății, de unde au sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice.

Cu ocazia cercetării la fața locului și a investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 16/17 martie, în jurul orei 01.45, un bărbat din comuna Singureni, județul Giurgiu, a pătruns prin escaladarea gardului în curtea societății comerciale, iar prin forțarea sistemului de asigurare al ușii de acces a pătruns în incinta depozitului de unde a sustras un bax de 6 sticle de băuturi alcoolice, ulterior părăsind curtea prin același loc.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, bărbatul a mai pătruns și cu altă ocazie în interiorul depozitului aceleiași societăți comerciale, în nopțile de 05/06 martie 2019 și 07/08 martie 2019, sustrăgând tot băuturi alcoolice, creând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, întreg materialul întocmit va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunerea luării unei măsuri preventive față de acesta.

Articolul precedent1.200 de articole textile, încălțăminte și parfumuri contrafăcute, confiscate la Giurgiu
Articolul următorȘase adolescenți au vandalizat un loc de joacă din Giurgiu