Un conducător auto și trei pasageri, cu vârste între 19 și 38 de ani, dintr-o comună din județul Teleorman, au fost răniți în urma unui accident rutier după ce autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 17.00, un tânăr, de 19 de ani, din comuna Bujoreni, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 111, pe raza localității Carapancea, comuna Răsuceni, județul Giurgiu, a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă la stânga și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto precum și a altor trei pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 21 și 38 de ani, din comuna Bujoreni, județul Teleorman, care au fost transportați cu ambulanta la unități sanitare din municipiul București și municipiul Giurgiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCărțile de identitate electronice, disponibile din august și în România. Ce presupune inițiativa Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării
Articolul următorCulisele statului paralel | Ce funcții ocupă copiii foștilor securiști, astăzi