Polițiștii cercetează un tânăr de 30 ani, după ce, în urma unui eveniment rutier pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism, având și dreptul de a conduce suspendat.

Accidentul rutier s-a produs ieri, în jurul orei 13.00, pe Drumul Național 5C, în afara localității Găujani, județul Giurgiu. Potrivit IJP Giurgiu, un tânăr de 30 ani, din comuna Cărbunari, județul Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de către un tânăr de 26 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto, conducătorul auto de 26 ani, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto nu se aflau sub influența alcoolului, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, tânărul de 30 ani,  are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pe perioada 15.09.2018-14.12.2018.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Articolul precedentOraș la Dunăre, Giurgiu va avea depozit de fructe de mare
Articolul următorZeci de tineri s-au înscris la școlile de subofițeri  ale Jandarmeriei