Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră,  pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești se circulă în condiţii de aglomeraţie, formându-se coloană în mişcare din zona kilometrului 21(localitatea Bolintin, județul Giurgiu) și până la ieșirea de pe autostradă, intrarea în capitală.

Precizăm că, și pe sensul către Pitești traficul este intens, circulându-se în coloană în zona kilometrilor 77-79(loc. Petrești, jud Dâmbovița) precum și la ieșirea de pe autostradă și intrarea în municipiul Piteşti(aproximativ 2 km).

Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentSe va institui carantină în municipiul Giurgiu sau în alte localități din județ? Ce spun autoritățile
Articolul următorEurodeputatul Dan Motreanu: ”Este esențial ca vaccinarea să continue în România și întreaga Uniune Europeană ”