Polițiștii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean albanez, care a încercat să intre fraudulos în România, evitând controlul din punctul de frontieră.

În această dimineață, în jurul orei 07.10, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, în zona adiacentă punctului de frontieră, venind pe jos dinspre Bulgaria spre România, pe rambleul de cale ferată a podului Giurgiu-Ruse, o persoană de sex masculin.

În momentul în care a fost somată să se oprească, aceasta a fugit spre vegetația din zonă. Imediat, polițiștii de frontieră au intervenit pentru prinderea persoanei, care a fost reținută și condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că bărbatul este un cetățean albanez, în vârstă de 24 ani. Tânărul a declarat că intenționa să ocolească punctul de frontieră, fără să efectueze formalitățile specifice de controlul, deoarece dorea să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, cetățeanul albanez a fost preluat de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

Articolul precedentFermierii giurgiuveni vor putea creşte în gospodării cel mult cinci porci
Articolul următorParfumuri contrafăcute în valoare de 84.000 de lei, confiscate de polițiștii giurgiuveni