Astra e din nou lovită de cazuri de coronavirus, după ce partida cu Universitatea Craiova a fost amânată pentru un alt caz din cadrul lotului giurgiuvenilor.

Din informațiile Digi Sport, zece jucători de la echipa a doua au fost aduși sub comanda lui Bogdan Andone pentru ca Astra să fie sigură că are suficienți jucători, în cazul nefericit în care se mai găsesc și alți infectați.

David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram și David Bruno sunt jucătorii care ar fi fost depistați pozitiv. 

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova era programat vineri, de la 18:45, pe Digi Sport 1.

Ljuban Crepulja, primul jucător infectat: ”A fost izolat de staff-ul medical”

Crepulja este primul jucător de la Astra care  a fost depistat cu coronavirus și a rămas internat în continuare în spital.

„Legat de Crepulja, el nu a stat cu noi în cantonament. A avut stări febrile și a fost izolat de stafful medical. M-a sunat și mi-a spus că a rămas stupefiat, el a spus că nu a declarat niciodată că nu sunt condiții bune la spitalul din Giurgiu.

S-au purtat extraordinar cu el. Am stat de vorbă cu el acum și se simte bine. Chiar era mirat, sunt condiții mai mult decât decente. Radunovic nu e coleg de cameră cu Crepulja. Se simte foarte bine și a zis chiar că a rămas surprins de ceea ce s-a spus”, a spus Dani Coman, la Digi Sport Special.