Detalii șocante ies la iveală în cazul omorului care a avut loc aseară în Giurgiu, în cartierul Policlinică.

Potrivit unor surse demne de încredere, între tânărul care a fost înjunghiat și doi dintre cei implicați în agresiune s-ar fi produs un conflict spontan, ieri, în jurul orei 17. Supărat, tânărul ar fi mers și i-ar fi povestit totul tatălui său. Împreună cu acesta, a mers să îi caute pe cei cu care avusese conflictul în cartierul în care aceștia locuiau.

În altercația din cartierul Policlinică au intervenit și alți doi tineri. Lucrurile au degenerat iar unul dintre tineri, un bărbat de de 22 de ani, din Giurgiu, l-a înjunghiat pe tânărul care venise împreună cu tatăl său.

Polițiștii au fost alertați în jurul orei 18.15 privind producerea agresiunii și transportul victimei la spital.

Din informațiile pe care le deținem, tânărul de 22 de ani a murit în urma unui stop cardiorespirator, suferit din cauza unui șoc hemoragic generat de o plagă înjunghiată în zona abdominală.

Autorii agresiunii au fost găsiți aseară, la domiciliul unuia dintre ei, pe raza localității Oinacu. Cel care l-a înjunghiat pe tânăr a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de omor. Totodată, alte trei persoane sunt cercetate în acest caz.

 

Articolul precedent425 de permise de conducere, reţinute în 24 de ore
Articolul următorAtenţie, aglomeraţie la vamă! Măsuri suplimentare în minivacanţa de Sfânta Maria