A pretty nurse bringing her senior patient a meal as he recovers in hospital

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă peste hotare pot opta pentru o nouă ofertă prin serviciul EURES, din cadrul AJOFM Giurgiu. Anglia are nevoie de 50 de îngrijitori persoane la domiciliu. Contractul de muncă este permanent, iar ora este plătită cu 10 euro.

Lucrătorii trebuie să aibă disponibilitate de a lucra seara și în weekend, să dea dovadă de compasiune, sensibilitate și profesionalism. Se cere limba engleză, nivel mediu.

Personalul beneficiază de bonusuri de loialitate. Contractul de muncă este permanent, iar ora de lucru este plătită cu 10 lire.

Persoanele din județul Giurgiu, interesate să lucreze ca îngrijitor persoane, se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Giurgiu, pentru detalii legate de pașii care trebuie urmați în obținerea unui astfel de loc de muncă. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 3 martie.

Pe lângă cele 50 de locuri de muncă de îngrijitori persoane, în Anglia mai sunt disponibile și 10 posturi de infirmier. Experiența în domeniu nu este obligatorie.

Articolul precedentFemeie prinsă la volan sub influența drogurilor
Articolul următorNumărul localităților din județul Giurgiu fără energie electrică s-a redus la jumătate