Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit aproximativ 1.200 de articole textile, susceptibile a fi contrafăcute, pe care doi cetățeni turci au încercat să le introducă ilegal în țară.

În ultimelel 48 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în două autocare, în compartimentele destinate bagajelor, cantitatea totală de 1.160 articole textile,susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt doi cetățeni turci, în vârstă de 35, respectiv 45 de ani. Cei doi au declarat că intenționau să comercializeze produsele și nu dețineau documente de proveniență pentru acestea.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 92.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentUn șofer băut și fără permis a provocat un accident rutier, la ieșire din Oinacu
Articolul următorLa Giurgiu, mii de voluntari participă la “Ziua Națională de Curățenie”