Un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru ultraj după ce a încercat să lovească cu mașina reprezentanți ai Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor și Controlul Traficului.

Astăzi, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați de către lucrătorii din cadrul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor și Controlul Traficului, cu privire la faptul că, în după amiaza  zilei de ieri, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Județean 401, pe raza localității Herești, un conducător auto a pătruns pe sens opus, se pare cu intenție, determinându-i pe aceștia să se ferească pentru a nu fi loviți.

În cauză, polițiștii giurgiuveni au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, urmând ca după administrarea întregului probatoriu și dacă vor fi întrunite elementele constitutive, să se procedeze la schimbarea încadrării juridice.

În urma investigațiilor a fost identificat conducătorul autoturismului care a provocat  incidentul în persoana unui bărbat de 41 ani, din comuna Frumușani, județul Călărași.

Față de acesta s-a luat și măsura sancționării contravenționale cu suma de 870 de lei, precum și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile pentru circulația pe sensul opus de mers.

 

Articolul precedentPână când trebuie sa depuneți declarația de venit
Articolul următorModernizarea Vămii Giurgiu, obiectiv principal al Ministerului Finanțelor Publice