Doi bărbați, ambii de 35 de ani, sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și act sexual cu un minor fapt pentru care, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, unul dintre ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 Miercuri, 7 august a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale Giurgiu, au probat și documentat activitatea infracțională a doi bărbați, ambii de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, respectiv comuna Băneasa care, în perioada 26.06– 03.07.2019, au întreținut relații sexuale cu o tânără de 14 ani, minoră instituționalizată în cadrul DGASPC Giurgiu, înlesnind practicarea prostituției de către aceasta și obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției.

Astfel, la data de 7 august a.c., cu sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Giurgiu, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiilor București și Giurgiu, unde au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

De asemenea, pe numele celor doi bărbați, au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, ocazie cu care au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar ulterior cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și act sexual cu un minor de către bărbatul din municipiul Giurgiu și săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor de către bărbatul din comuna Băneasa.

 

Totodată, cei doi bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, iar pe numele bărbatului din municipiul Giurgiu, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 zile, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și act sexual cu un minor.

 

Articolul precedentȘase tinere dispărute din județul Giurgiu, găsite de polițiști
Articolul următorCaptură importantă de bunuri contrafăcute a polițiștilor de frontieră de la Giurgiu