Doi bucureșteni sunt cercetați de polițiștii din Giurgiu după ce au sustras mai multe jucării din fața unui magazin din orașul Mihăilești, județul Giurgiu.

Joi, 12 iulie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați de o femeie, de 47 ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, ocupanții a două autoturisme care au oprit în fața unui magazin din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, au sustras mai multe jucării fără a achita contravaloarea acestora.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificate și oprite în trafic, în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, cele două autoturisme conduse de doi tineri, de 27 respectiv 26 de ani, ambii fiind din municipiul București.

Cu această ocazie, polițiștii au identificat și legitimat patru persoane cu vârstele cuprinse între 15 și 36 de ani, toate din municipiul București, iar în urma controlului în interiorul și în portbagajul autoturismului au fost găsite o bicicletă, o tricicletă și o bicicletă tip mașinuță.

Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 435 de lei, fiind recuperat și predat proprietarului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentAutoturism căutat în Danemarca, depistat la Giurgiu
Articolul următorAccident de circulație pe șos. București, provocat de un șofer de 20 de ani