Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean bulgar care transporta pe o platformă, un autoturism marca Renault Megane Scenic, căutat pentru confiscare de autorităţile din Belgia.

În data de 11.11.2018, în jurul orei 15.45,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar M.A., în vârstă de 47 ani, la volanul unui autovehicul tip platformă, pe care transporta un autoturism marca Renault Megane Scenic, înmatriculat în Belgia, an de fabricaţie 2016.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile belgiene la data de 29.10.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că transporta  autoturismul pentru un prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor

Articolul precedentSONDAJ Partidul Realitatea. Românii vor un preşedinte nou. Încrederea în politicieni se prăbuşeşte
Articolul următorCertificatele de cazier judiciar, eliberate cu întârziere, din cauza unei defecţiuni la sistemul informatic