Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu –  Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român care transporta pe o platformă, un autoturism marca Mercedes Benz, căutat pentru confiscare de autorităţile din Germania.

În data de 26.02.2019, în jurul orei 18.15,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român V.I., în vârstă de 33 ani, la volanul unei autoutiliare care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism marca Mecedes Benz, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul din Bulgaria și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 54.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentZiua porților deschise la ISU Giurgiu de Ziua Protecţiei Civile
Articolul următorTânără de 17 ani depistată la volanul unui autoturism