Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Porsche model ,,911 Carrera” ce figurează în bazele de date ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane. 

La data de 27.03.2021, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean german, în vârstă de 56 de ani, conducând un autoturism marca Porsche model ,,911 Carrera”, culoare gri mat.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar autovehiculul în valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentProteste anunțate și la Giurgiu împotriva noilor restricții anti-COVID
Articolul următorFosta conducere ROMPREST, comportament de tip MAFIOT. INTERLOPII au intrat cu mașina în grupul jurnaliștilor