Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean bulgar care conducea o autoutilitară marca Ford, căutată de autoritățile din Marea Britanie.

În această seară, în jurul orei 19.50, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, un cetățean bulgar, în vârstă de 48 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Ford, fabricată în anul 2006.

În urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, în data de 04 aprilie 2019.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul de la un bărbat și nu avea cunoștință despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorități.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoutilitara, în valoare de 10.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentProiectul EDWARD – Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere
Articolul următorPercheziții la o firmă specializată în jocuri de noroc, care funcționa și la Giurgiu