Un minor de 16 ani, instituționalizat într-un centru de plasament de tip familial din municipiul Giurgiu, plecat voluntar la data de 04.07.2019, a fost depistat pe raza municipiului București de polițiști din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu în colaborare cu Poliția Locală – sector 6.

La data de 4 iulie 2019, orele 18.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de către reprezentantul unei case de tip familial aparținând D.G.A.S.P.C. Giurgiu, cu privire la faptul că un minor instituționalizat, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar din centru la data de 04.07.2019, în jurul orei 08.00 și nu a mai revenit.

Minorul, a părăsit centrul de mai multe ori fără a comunica personalului destinația, a fost depistat anterior de polițiști atât pe raza municipiului Giurgiu cât și pe raza municipiului București, în timp ce apela la mila publicului.

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu, în colaborare cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6 au identificat minorul în zona unui complex comercial din municipiul București – sector 6, acesta fiind încredințat reprezentanților casei de tip familial  din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Pe timpul plecării minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Articolul precedentTânăr motociclist accidentat de un conducător auto
Articolul următorVerificări la balastierele din județul Giurgiu. Ce au descoperit oamenii legii