Sume importante de bani care vor permite modernizarea județului Giurgiu, au fost aprobate prin două Hotărâri de Guvern. Anunțul a fost făcut de Eurodeputatul Dan Motreanu pe pagina sa de socializare.

Administrația Giurgiu are la dispoziție acum: 11.700.000 pentru finalizarea a două drumuri județene: DJ 411 Limita Călărași – Clejani și DJ 603 Naipu – Comana și 7.037.000 lei pentru achitarea unei datorii lăsate în urmă de administrația locală PSD: titluri executorii și propriri înființate pentru serviciul de salubrizare al Municipiului Giurgiu.
Fără acești bani alocați de Executivul liberal, proiectele de infrastructură și modenizarea județului ar fi fost abandonate, iar banii primiți de la UE ar fi trebuit returnați.
Atenție! Sumele primite acum reprezintă a treia alocare pe care Guvernul liberal o aprobă pentru județul Giurgiu în doar șase luni (septembrie, decembrie, martie) și depășesc deja alocările pe care administrația Giurgiu le-a primit de la Guvernul PSD în 4 ani (2016 – 2019).
Un merit deosebit pentru sumele aprobate în această seară îi au parlamentarii PNL de Giurgiu.
Pas cu pas, plătim datoriile lăsate în urmă de o administrație ireponsabilă și pornim dezvoltarea județului Giurgiu.
Articolul precedentZiua Poliției, marcată prin… proteste. Sindicatul Europol reclamă tăieri ale veniturilor și ale pensiilor
Articolul următorScandal pe moștenire, în Cucuruzu. O femeie și-a înțepat tatăl cu cuțitul