Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu efectuează cercetări și au dispus reținerea unui bărbat, care nu a respectat ordinul  de protecție provizoriu.

 Miercuri, 9 iulie a.c., ora 00.15, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Comana, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are un conflict cu ginerele său.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constat faptul că în seara zilei de 9 iulie a.c., în jurul orelor 23.00, pe fondul unor discuții în contradictoriu cât și a consumului de băuturi alcoolice, ginerele femeii a agresat-o fizic pe concubina acestuia, lovind-o peste corp cu o scândură din lemn.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului și s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, stabilindu-se ca acesta să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de concubina sa.

După emiterea ordinului de protecție provizoriu, în dimineața zilei de 10 iulie a.c., în jurul orelor 06.45, bărbatul în cauză nu a respectat ordinul de protecție provizoriu prin care s-a dispus evacuarea sa din imobilul situat în comuna Comana, județul Giurgiu, şi păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de concubina sa și membrii familiei acesteia şi s-a deplasat în fața curții locuinței, unde s-a întâlnit cu concubina sa pe care a tras-o de par, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona capului și a corpului.

Astfel, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pe o durata de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 11 iulie a.c., să fie prezentat Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Articolul precedentTânăr rănit grav pe un drum din județul Giurgiu. A fost solicitat elicopterul SMURD
Articolul următorCod roșu la frontiera cu Bulgaria. Timpi de așteptare de peste o oră