Un bărbat de 37 de ani, din județul Galați, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a agresat și i-a sustras telefonul mobil unui copil de doar 13 ani, care se afla pe stradă.

În ziua de 12 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că pe strada Cărămidarii Vechi, din municipiul Giurgiu, o persoană a agresat un copil și i-a sustras telefonul mobil.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat bărbatul în cauză, ca fiind un bărbat de 37 de ani, din comuna Scânteiești, județul Galați, care a declarat verbal ca a aruncat telefonul mobil în zona cantonului CFR de pe strada Cărămidarii Vechi.

Telefonul mobil a fost găsit în zona indicată și predat tânărului de 13 ani, din municipiul Giurgiu.

Față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, ulterior, Judecătoria Giurgiu a emis mandat de arestare preventivă, prin care s-a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru o perioadă de 30 zile, ocazie cu care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.