Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au pus în aplicare două mandate, unul de arestare preventivă, emis pe numele unui bărbat cercetat pentru viol și corupere sexuală a minorilor și altul de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui giurgiuvean condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru tentativă de omor.

Astfel, miercuri 3 martie a.c., polițiștii giurgiuveni, în cadrul unei acțiuni specifice desfășurate pe linie de urmăriți, care a vizat punerea în executare a mandatelor de arestare preventivă și a mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea, au identificat un bărbat de 51 de ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și corupere sexuală a minorilor.

Totodată, polițiștii au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Giurgiu împotriva unui bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Gostinu, județul Giurgiu, condamnat la 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Persoanele depistate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost conduse la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depuse ulterior în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Giurgiu, respectiv Penitenciarul Giurgiu.

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentIa pastila SRS. Avocatul Poporului trece la UDMR. Asta e aur pentru AUR
Articolul următorPortul Giurgiu, modernizat cu peste 20 milioane de euro