Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Trestieni, a dispărut de acasă de patru zile iar familia i-a anunțat dispariția la poliție în urmă cu două zile.

În data de 8 septembrie 2019, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112  de către un bărbat de 30 de ani, din localitatea Trestieni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său, SIMION MARIN, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliul din comuna Ulmi, sat Trestieni, județul Giurgiu, din data de 06.09.2019 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,65 metri, greutate 60 – 65 kg., constituție slabă, păr grizonat, coafură neîngrijită, fața ovală, ochii de culoarea albastru, dentiție completă, urechi cu depărtare normală. Ca semne particulare prezintă pe unul dintre antebrațe două simboluri reprezentând litera M.

La data plecării bărbatul era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă, de culoare verde, fără inscripții, cu o pereche de pantaloni din stofă de culoare gri și era încălțat cu o pereche de papuci din plastic de culoare negru. Nu avea asupra sa bani, obiecte sau telefon mobil.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Articolul precedentExerciții ale pompierilor la Penitenciarul Giurgiu. Ce urmăresc acestea
Articolul următorStadionul „Dunărea” din Giurgiu, în proces de reabilitare şi amenajare