Un bărbat de 57 de ani, care a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Giurgiu și a agresat-o fizic pe soția sa, a fost reținut pentru 24 de ore.

Marți, 6 august, ora 16.00, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către o femeie de 57 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unor discuții contradictorii cu soțul său, a fost agresată fizic de către acesta.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în ziua de 6 august, în jurul orei 14.00, soțul femeii, un bărbat de 59 ani, a pătruns în locuința acesteia, a agresat-o fizic și a distrus mobilierul din dormitorul locuinței, încălcând astfel ordinul de protecție emis de către Judecătoria Giurgiu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Articolul precedentZeci de mii de flacoane cu substanță insecticidă, confiscate la Vama Giurgiu
Articolul următorAlertă în Giurgiu: Focarele de pestă porcină africană se extind pe fondurile de vânătoare