Patru giurgiuveni au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fără să dețină  permise de conducere sau în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

Astfel, ieri, la ora 16:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un tânăr de 31 de ani, din comuna Răsuceni, județul Giurgiu, care a condus pe Drumul Județean 503A, din direcția comuna Chiriacu către comuna Răsuceni, un moped neînmatriculat sau înregistrat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.      

Tot sâmbătă, 1 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un tânăr de 19 de ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, care a condus autoturismul pe strada Păcii, din municipiul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.      

Doi giurgiuveni sunt cercetați penal după ce au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 

La data de 01.08.2020, în jurul orei 17:25, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Bolintin-Vale, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Comunal 147, în localitatea Ulmi, județul Giurgiu, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa către localitatea Trestieni, condus de către un bărbat de 48 de ani, din comuna Ulmi. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Florești unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.      

Tot sâmbătă, 1 august a.c., la ora 21.18, polițiștii rutieri au oprit pentru control un moped care se deplasa pe Drumul Județean 412 A, în localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu, al cărui conducător, identificat în persoana unui bărbat de 50 de ani, din localitate, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Cu ocazia testării cu aparatul alcootest, acesta a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Centrul de Permanență Buturugeni unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează  cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.