Sâmbătă, 7 martie, a avut loc, în Giurgiu ediţia a II-a a concursului ”Fighters Cup“, la proba de concurs kumite (luptă) full contact, organizată de Asociația Club Sportiv Kyokushin Family, președinte Iosif Iordache.

La competiţie au participat 130 de sportivi, copii, juniori și adulți, de la mai multe cluburi sportive din România.

Cătălin Mocanu Academy a participat cu un lot de 18 sportivi, reușind performanța de a obține 12 medalii de aur, trei de argint și patru de bronz.

Printre cei care au avut o prestație excelentă s-a numărat și luptătorul Becali Niță, care a obținut titlul de campion la categoria de vârstă 13 ani, în urma disputării a două meciuri.

Performanța sa este cu atât mai apreciată cu cât acesta este găzduit într-un centru de plasament, de la vârsta de 6 ani.

Antrenorul său, sensei Cătălin Mocanu, este mândru de rezultatele obținute de elevul său, care, susține acesta, în ciuda situației sociale pe care o are, se antrenează zilnic și muncește foarte mult pentru a-și îndeplini visul de a ajunge un mare campion.

Următoarea competiţie la care vor participa luptătorii de la Cătălin Mocanu Academy este Campionatul European din Istanbul – Turcia, care se va desfășura între 26-29 martie.