Un cetățean bulgar, urmărit internațional, a fost reținut de către polițiștii de frontieră în P.T.F. Giurgiu, deoarece figura în bazele de date Interpol ca fiind căutat de către autoritățile din Croația, pentru săvârșirea de infracțiuni informaționale (tip,,Skimming”).

Ieri, in jurul orei 00.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, la intrarea in țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani.

La controlul specific efectuat, polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul figurează în evidențele Interpol ca fiind urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare european.

Bărbatul era căutat de către autoritățile croate pentru săvârșirea unor infracțiuni informaționale (tipSkimming), respectiv de fraudare a unor bancomate în străinătate.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră giurgiuveni, unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanGiurgiu în vederea dispunerii măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCod galben de NINSORI și VISCOL
Articolul următorCasă din Comana, distrusă de un incendiu