La solicitarea noastră, legată de posibilitatea efectuării de lucrări de reparații la podul dintre Adunații Copăceni și 1 Decembrie, aflat într-o stare avansată de degradare, administratorul acestuia, respectiv CNAIR, a făcut următoarele precizări:

“Reabilitarea acestuia este inclusă în contractul „Modernizare DN 5 București – Adunații Copăceni, sector km 7+573 – 19+220 -Relicitare”; la începutul contractului a fost realizată o expertiză tehnică în vederea constatării stării tehnice a podului și a stabilirii măsurilor de remediere ce se impun;partea de infrastructură a podului peste Argeș a intrat în reabilitare în cursul anului 2018; în cursul anului 2019 vor fi executate lucrări de reabilitare a suprastructurii podului peste răul Argeș, care vor include înlocuirea totală a plăcii de suprabetonare.

În timpul execuției lucrărilor de reabilitare la suprastructură, traficul va fi deviat pe o varianta provizorie. Lucrările de reabilitare sunt programate a fi finalizate la sfârșitul anului 2019.

Până la realizarea variantei provizorie de circulație și devierea traficului, antreprenorul are responsabilitatea de a monitoriza în permanentă starea tehnică și de a execută lucrări de reparații la podul peste răul Argeș, astfel încât siguranță circulației să nu fie afectată”.

Articolul precedentA început livrarea primului lot de ambulanţe pentru serviciile de urgenţă. Și Giurgiu va fi beneficiar
Articolul următorFacilităţi pentru angajatorii giurgiuveni care încadrează în muncă ucenici