Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, astăzi, 29.403 locuri de muncă. Dintre acestea, 97 sunt valabile la Giurgiu.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.381), lucrător comercial (1.628), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.575), manipulant mărfuri (1.179), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.174), confecţioner-asamblor articole din textile (806), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (826), vânzător (741), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (663), ucenic (658).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real şi poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

Articolul precedentANSVSA anunță peste 700 de focare de pestă porcină africană în 10 judeţe. Giurgiu nu e pe listă
Articolul următorZi de sărbătoare la Călugăreni. Locuitorii sunt invitați la Ziua Comunei