Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura luni, 4 noiembrie, măsurile de ordine publică pe timpul meciului de fotbal dintre A.F.C. Astra Giurgiu și C.S.M. Politehnica Iași.

Meciul se va disputa începând cu ora 18.00, pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Pentru ca toți cei care vor participa la această partidă să fie în siguranță, jandarmii vor fi prezenți în imediata apropiere a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente violente care ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

Accesul spectatorilor în incinta stadionului se va realiza pe bază de bilete şi invitaţii și va fi permis începând cu ora 16.00 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, Aleea Plantelor și str. Chauncey Hardy, astfel:

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna I – str. Chauncey Hardy;

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna a II-a – Aleea Fabrica de Zahăr;

– pentru suporterii echipei C.S.M. Politehnica Iași – Aleea Plantelor.

La această partidă, peluza va fi închisă.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

În această misiune jandarmii sunt sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Direcției Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și stewarzi.

Articolul precedentCaptură de canabis. Opt kilograme de droguri, găsite într-un autocar
Articolul următorScurgere de acid clorhidric dintr-un tren de marfă cu 37 de vagoane. Traficul feroviar este blocat