Membrii a două familii din localitatea Clejani, județul Giurgiu, sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți că au fost implicați, în această seară, într-un scandal în care s-au folosit obiecte contondente.

Astăzi, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național de Apeluri de Urgență 112, că în comuna Clejani, județul Giurgiu, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Polițiștii au intervenit și au restabilit climatul de ordine și liniște publică, stabilind că, în conflict, au fost implicați membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse între 17 și 35 de ani, iar în timpul altercației s-au folosit obiecte contondente, pietre și sticle, fiind rănite cinci persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul București, iar patru au refuzat spitalizarea.

Mai multe persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri, polițiștii efectuând cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Pe raza localității Clejani s-a instituit un dispozitiv suplimentar de menținere a ordinii și liniștii publice, format din polițiști și jandarmi, care desfășoară activități în zonă pentru preîntâmpinarea oricăror manifestări de natură a perturba liniștea cetățenilor.

Articolul precedentIncidente la Clejani. Șapte persoane au fost transportate la spital
Articolul următorMinivacanța de Paște și 1 Mai, prilej de drumuri la spital! Ce ne sfătuiesc medicii