Un bărbat de 37 de ani, din Izvoarele, este cercetat sub control judiciar fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de amenințarea, distrugerea, violarea de domiciliu și lovirea sau alte violențe.  Inițial, acesta fost reținut pentru 24 de ore. 

Pe 21 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către bărbatul de 37 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în a fost agresat fizic.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ghimpați care au constatat faptul că apelantul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat de 46 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, care i-a solicitat să părăsească curtea locuinței sale, însă acesta a refuzat, încercând să o scoată cu forța din curte pe fosta sa concubină o femeie de 41 ani, care pentru a se apăra de agresiunile acestuia, l-a lovit cu pumnii și picioarele la nivelul feței și corpului.

Bărbatul de 37 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul a comis mai multe fapte pe raza localității Izvoarele, județul Giurgiu, iar în urma probatoriului administrat  în cauză, față de acesta a fost continuată urmărirea penală și pusă în mișcare acțiunea penală cu privire la comiterea infracțiunilor de amenințarea, distrugerea, violarea de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în arestul I.P.J. Giurgiu, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă urmând ca la finalizarea acestora întreg materialul să fie înaintat unității de parchet cu propunerile legale corespunzătoare.

Articolul precedentGiurgiuveancă reținută în Marea Britanie pentru trafic de minori
Articolul următorToți giurgiuvenii care locuiesc la bloc trebuie să știe asta