Un giurgiuvean este cercetat de polițiști pentru distrugere, fiind bănuit că a tăiat anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu.

Astăzi, în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban al Poliției Municipiului Giurgiu, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, au fost sesizați direct de către doi cetățeni cu privire la faptul că au observat o persoană care a tăiat cauciucurile unui autoturism parcat.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că anvelopele de la roțile autoturismului, de pe partea stânga față și spate, sunt depresurizate și prezintă urme de înțepare provocate de un obiect înțepător-tăietor, pe partea laterală exterioară a acestora.

De asemenea, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică și investigații criminale de la Poliția Municipiului Giurgiu, în baza semnalmentelor oferite prin descriere de către reclamanți, s-a reușit în scurt timp identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, în persoana unui tânăr, în vârstă de 30 ani, domiciliat în municipiul Giurgiu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Articolul precedent155 de sancțiuni aplicate și 25 de permise reținute într-o singură zi
Articolul următorGiurgiuveancă prinsă în flagrant în timp ce comercializa țigări de contrabandă