Polițiștii de frontieră giurgiuveni au depistat un cetăţean turc, în vârstă de 33 de ani, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un document de identitate bulgăresc care aparţinea altei persoane.

În cursul acestei nopți, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unei autoutilitare,  un cetățean bulgar în vârstă de 43 de ani, care se afla însoțit de un alt bărbat. Pasagerul  s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de către autoritățile bulgare.

În urma controlului efectuat asupra documentului prezentat, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pasagerul din autovehicul nu este unul și același cu persoana din fotografia cărții de identitate prezentate.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că persoana sus-menționată este de fapt cetățean turc. Acesta a declarat că intenționa să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei șoferului bulgar dar și a cetățeanului din Turcia, iar conform protocolului româno-bulgar, aceştia au fost preluați de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Giurgiu