Cinci persoane au fost rănite după ce o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță București Ilfov a lovit partea din spate a unui autobuz STB. În coliziune a fost implicat și un autoturism care nu a păstrat o distanță de siguranță și a lovit, la rândul lui ambulanța.

Cele cinci victime sunt asistenta din ambulanță, trei călători din autobuzul STB și șoferul autoturismului care a lovit spatele ambulanței. Din primele informații se pare că toate cele cinci persoane sunt rănite ușor. Ele au fost transportate la unitățile de primire a urgențelor de la spitalele din apropiere, arată comisarul-șef Ana Maria Ciolca, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov pentru realitateadebucuresti.net

Potrivit IPJ Ilfov, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să se stabilească dinamica accidentului și care dintre șoferi este responsabil de producerea accidentului.

Din primele informații, este vorba de o ambulanță de la stația Ghimpați a SAJ Giurgiu, care transporta un pacient la un spital din București.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ giurgiu, Rodica Cărăbaș. asistenta medicală a fost transportată la un spital din București pentru efectuarea unor investigații medicale iar pacientul a fost preluat un un echipaj al SMURD Bucureștii-Ilfov care a sosit la fața locului.