Polițiștii Secției Nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizati ieri, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Cămineasca, județul Giurgiu.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Ghimpati, județul Giurgiu a condus un vehicul, pe strada Garoafei, din localitatea Cămineasca și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren, condus de către un cetățean turc.

În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul de 56 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul respectiv era neînmatriculat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul dragger, rezultatatele fiind 0.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPercheziţii la suspecţi de închirierea de maşini de lux cu acte false. Autoturismele erau furate şi vândute pe bucăţi
Articolul următorElevii aflați în prezent în clasa a VII-a vor da Evaluarea Națională în aceleași condiții ca până acum