Tamponări în lanț astăzi, pe A1 București-Pitești. După ce, de dimineață, un TIR a intrat în coliziune cu o autoutilitară, în cursul după amiezii, alte două evenimente rutiere s-au produs la km 24, în zona localității Bolintin Deal și la km 19, în localitatea Ciorogârla (jud. Ilfov).

La km 24 au fost implicate două autoturisme, fără persoane rănite. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. 
 
La km 19 a fost vorba despre o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. 
Imagine
În autoturisme se aflau doar conducătorii auto. Unul dintre aceștia, în vârstă de 45 de ani, a fost monitorizat de echipajul SMURD, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul de mers către Pitești. În prezent circulația se desfășoară fără probleme.
 
În ambele cazuri, pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru îndepărtarea elementelor de caroserie de pe șosea, astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentBilanț coronavirus 17 martie: 6.186 de cazuri noi și 89 de decese
Articolul următorCriză majoră a câinilor fără stăpân, la Giurgiu. Apel al autorităților