Acasă Actual Contractul pentru construirea centurii Mihăileștiului, reziliat

Contractul pentru construirea centurii Mihăileștiului, reziliat

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut rezilierea contractului pentru construcția șoselei ocolitoare de numai 3 kilometri la 3 ani de la semnarea contractului, în condițiile în care s-au realizat doar 30% din lucrările necesare.

Decizia, potrivit unui comunicat al Companiei de Administrare a Infrastructurii (CNAIR), a fost luată după o vizită a ministrului Răzvan Cuc, ieri, pe șantier, când a constatat că “utilajele și muncitorii lipsesc, în condițiile în care lucrările ar fi trebuit să fie finalizate încă din anul 2017”.

După finalizarea procedurilor de reziliere, lucrările la centura orașului Mihăilești vor fi reluate de CNAIR în regie proprie.

Contractul pentru realizarea șoselei ocolitoare a fost semnat în iulie 2016. Spaniolii de la Copisa Constructora s-au angajat atunci să realizeze lucrarea pentru 31,35 milioane lei. Proiectul este finanțat din fonduri europene.

Proiectul prevede construirea unui drum național cu câte 2 benzi pe sens cu o lungime totală de 3,18 km, dar și realizarea a două intersecții tip giratoriu, care ar urma să asigure legături cu DN6 și DJ 412A.

Articolul precedentO bătrână din Uzunu a ars de vie în propria casă
Articolul următorAcțiuni ale polițiștilor în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Ce vizează oamenii legii