În această perioadă premergătoare Sărbătorilor Pascale, inspectorii sanitar-veterinari din Giurgiu au demarat controale în rândul operatorilor din sectorul alimentar.  Sunt vizați operatorii din sectorul de depozitare a ouălor provenite din comerțul intracomunitar, dar și cei care trnasportă și comercializează pește.

În aceste activități de control, inspectorii DSVSA Giurgiu vor colabora cu reprezentanţi ai Poliției Române. Controale privind transportul și comercializarea peștelui se vor desfăşura și în zona de frontieră, cât și în unităţile autorizate.

Controalele vizează, totodată, ouăle provenite din comerțul intracomunitar. Potrivit legii, firmele riscă amenzi usturătoare, interzicerea comercializării, confiscarea mărfurilor şi chiar suspendarea activităţii.

Acțiunile au ca scop verificarea respectării, de către operatorii din sectorul alimentar, a condiţiilor sanitare veterinare şi de siguranţa alimentelor referitoare la transportul, ambalarea, depozitarea și comercializarea ouălor provenite din comerțul intracomunitar.

Articolul precedentProgram prelungit la Registrul Comerţului Giurgiu în perioada 8-18 aprilie
Articolul următorGiurgiuveni, până pe 15 mai puteți depune cereri pentru banii de usturoi