Crimă odioasă în Herăști, ieri după amiază. O tânără a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de către concubinul său, proaspăt eliberat din penitenciar. 

Oribila faptă s-a petrecut pe un drum județean, între localitățile Herăști și Valea Dragului. Un bărbat care trecea prin zonă și i-a văzut pe cei doi certându-se a sunat imediat la numărul „112”.

Polițiștii de la secția Comana s-au deplasat imediat la fața locului dar nu a mai putut ajuta victima în niciun fel, aceasta fiind găsită într-o baltă de sânge şi fără puls. Femeia a fost găsită decedată, prezenta multiple plăgi prin înjunghiere.

Bărbatul a fost prins rapid de poliţiştii giurgiuveni. Se pare că cei doi, care veniseră chiar în aceeași zi din București, pentru a închiria o locuință, s-au certat din cauza geloziei.

„În după-amiază zilei de 2 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o persoană din localitatea Herăști, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat agresează fizic o femeie.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de către polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localității Herăști.

Astfel, din discuțiilor purtate cu persoana depistată, a reieșit faptul că aceasta și-a ucis concubina, o tânără de 28 de ani, din comuna Valea Dragului, prin aplicarea mai multor lovituri de cuțit, pe motiv de gelozie.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru omor, cercetările în acest caz fiind coordonate, la faţa locului, de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu”, se arat[ ]n comunicatul IPJ Giurgiu.

Bărbatul tocmai ce se eliberase din penitenciar, spun sursele noastre. Trist este faptul că un minor a rămas orfan de mamă.

În această seară, Tribunalul Giurgiu a decis arestarea preventivă a agresorului, pe o perioadă de 30 de zile.