Tenisul de masă este unul dintre cele mai populare sporturi, chiar dacă nu aduce atâția bani cât fotbalul. Iar la Giurgiu acesta are deja o tradiție de 12 de ani. Aici se antrenează viitoarele speranțe ale tenisului de masă giurgiuvean.  

Ramona Chiripuci, Vladia Nițu și Ana Maria Mihalache sunt printre cele mai tinere speranțe ale tenisului de masă giurgiuvean, care deja au confirmat la nivel național sau chiar la turnee europene și inernaționale.

Fondată în 2007, secția de tenis de masă a CSM Giurgiu reprezintã, poate, cel mai îndrăzneț proiect. De-a lungul timpului, sportivii care se antrenează la acest club din Giurgiu au realizat performanțe majore atât pe plan intern, cât și în competițiile internaționale de anvergură. Medalii de aur, de argint și de bronz la campionatele naționale sau la turnele internaționale fac parte din palmaresul sportivilor care activează la această secție din cadrul CSM Giurgiu.

Antrenorul Mirela Ciobanu este trup si suflet alături de viitorii performeri.

Aceasta spune că drumul spre performanță începe undeva la 5-6 ani, pentru ca în decurs de cinci ani, fiecare elev să fie îndrumat și inițiat în tainele acestui sport practicat cu multă pasiune în intreaga lume.

Componenţii echipei de tenis de masă CSM Giurgiu au inceput antrenamentele, pregătindu-se pentru competiţiile interne şi internaţionale la care-şi vor măsura forţele în acest an.

Articolul precedentLocuri de muncă la tranșat carne în Irlanda. Ora, plătită cu aproape 10 euro
Articolul următorUn bărbat a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la sobă